Balkonhekken: veilig en esthetisch

Het hebben van een balkon in huis is in veel opzichten een groot pluspunt. Als de grootte het toelaat, kan het ook als buitenlounge worden gebruikt. Het stelt de bewoners van het huis in staat om naar buiten te gaan om een ​​frisse neus te halen en te genieten van het mooie weer terwijl ze thuis blijven. In de stad is het soms lastig om je privacy te bewaren en dan is een passend balkonhekken nodig om in alle vrijheid van je balkon te kunnen genieten.

Geef je balkonhekken in handen van een professional

Er zijn twee belangrijke redenen waarom je beter niet zelf aan de slag gaat met het plaatsen van een balkonhekken.

  • 1. Veiligheid en privacy Het hebben van een hek rond een balkon helpt om de ruimte te beveiligen. Je kinderen zullen er niet uit kunnen vallen en je wordt beschut tegen te nieuwsgierige blikken. Daarom is een professionele plaatsing een vereiste.
  • 2. Kleed je balkon zo aan dat het esthetisch in lijn is met je huis. Als je een tuin bezit, zal het balkonhekken het totale decor afmaken en anderzijds een zekere elegantie aan uw huis toevoegen. Wij hebben een eigen lijn ontworpen met een brede keuze aan materialen zaols glashekkens, spijlers, plaathekkens en lamellen.

Geniet snel van je balkonhekken

Verwaarloos jouw balkon niet en maak er op zonnige dagen uw favoriete rustplaats van. Met een kleine tuintafel en een klapstoel krijg je een hoek waar je in alle rust kunt ontbijten terwijl je geniet van zonnige ochtenden tijdens de warme dagen van het jaar.

Zin in een romantisch diner in goed gezelschap? Plaats een paar lampen of lantaarns die je balkon zullen verlichten en verras je partner met een goede maaltijd.

Neem nu contact met ons op zodat een van onze vertegenwoordigers een aanbod kan doen.