Wil jij voordelig gipsschroeven kopen?

Op zoek naar een ruim assortiment bouwmaterialen? Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment van verschillende bouwmaterialen. Een van onze assortimentsgroepen bestaat uit gipsschroeven. Wilt u voordelig gipsschroeven kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Gipsschroeven kunt u gebruiken voor het vastzetten van gipsplaten op houten skeletten of metal stud wanden. U kunt kiezen uit kiezen uit drie verschillende soorten:

  • Fijne draad
  • Grove draad 
  • Hi-lo

De schroeven met een fijne draad kunt u het beste gebruiken voor de metal stud wanden, waarbij de schroeven met een grove draad het beste gebruikt kan worden om gipsplaten op hout vast te zetten. De hi-lo is gemaakt voor fermacell platen. Fermacell platen zijn platen van een gips en papier combinatie, hier worden dus wel specifieke schroeven voor geadviseerd. Onze gipsschroeven zijn beschermd tegen roestvorming en gaan daarom lang mee. Als u gipsen wanden of plafonds wilt monteren zijn de gipsschroeven zeker de beste keuze om uw klus tot een succes te maken. Let hierbij wel op dat voor elk type gipsplaat ook een specifieke schroef van toepassing kan zijn!

Waar worden gipsschroeven voor gebruikt?

De naam zegt het al; gipsschroeven worden voornamelijk voor gipsplaten gebruikt. Gips voor wanden is vaak dikker dan het gips dat voor plafonds wordt gebruikt. Als u dubbele of driedubbele wanden monteert is het altijd het beste om met de kleinste maat te beginnen en met elke wand die u daar overheen plaatst kunt een maat omhooggaan. Zorg er altijd voor dat u het juiste bitje gebruikt in uw machine voor het gewenste resultaat. Door het juiste bitje te gebruiken kunt u de schroeven op de juiste manier monteren en kunt u de schroeven zonder beschadigingen monteren. Kijk goed naar de dikte en hoeveelheid van de platen zodat u de juiste lengte van uw gipsschroef uit kunt kiezen.

Waarom kiezen voor gipsschroeven?

Ten opzichte van spijkers of normale schroeven kan dit misschien een duurdere optie lijken, maar niets is minder waar. Deze schroeven zijn speciaal gemaakt voor gipsplaten. Spijkers zullen uiteindelijk gaan roesten, waardoor dit ten koste kan gaan van uw project. Gipsschroeven zijn dus een duurzame en verstandige investering die u op de lange termijn heel veel geld zal besparen. U heeft er uiteindelijk niets aan wanneer uw project over een aantal jaar weer over moet worden overgedaan omdat u goedkoper uit dacht te zijn met kwalitatief mindere producten voor een goedkoper prijs.

Wat bieden wij aan in ons assortiment?

In ons assortimenten bieden wij schroeven aan van alle lengtes met breedtes van 25 tot 55 millimeter. Onze schroeven zijn te koop in pakketten van 500 of 1000 stuks, dus heeft u altijd genoeg voor uw klus. Naast gipsschroeven hebben wij ook een breed assortiment in andere bouwmaterialen. Zo hebben wij ook de juiste bitjes voor uw boormachine om de schroeven juist te monteren. Wij hanteren voor een bestelling op verzending een bedrag aan verzendkosten. Boven de €300 wordt uw bestelling gratis bezorg en betaald u dus geen bezorgkosten. Kortom: wilt u nog voordelige gipsschroeven kopen wacht dan niet langer en plaats uw bestelling vandaag nog!