Een brandkluis kopen, een veilig gevoel

Iedereen die eens een brand in zijn of haar woning heeft meegemaakt, kan erover meepraten. Het eerst waar je aan denkt zijn de voor jou meest waardevolle spullen. Verschrikkelijk wanneer je kwijtraakt of wanneer ze beschadigd raken door brand. De aanschaf van een goede Brand kluis zorgt ervoor dat jouw spullen voortaan veilig liggen, zelfs wanneer er brand uitbreekt. Dit is alleen al voor jouw gemoedsrust een erg fijn idee. Naast brandgevaar, beschermt een brandkluis natuurlijk ook tegen inbraak. Een dubbel zo veilig gevoel dus.

Welke brandkluis past bij jou?

Een goede eerste stap om te komen tot de beste brandkluis, is te bedenken wat je er allemaal in kwijt moet. Een tip, vaak is dit meer dan je vooraf denkt. Die belangrijke documenten zijn het namelijk ook vast waard om veilig op te bergen? En wat dacht je van die sleutels? Dat antieke kunstwerk uit de familie? Ze het eens op een rijtje. De spullen die je in de brandkluis wilt bewaren, bepalen namelijk de afmetingen waaraan jouw nieuwe kluis moet voldoen. Bedenk daarna waar de kluis, buiten brandveiligheid, aan moet voldoen. Een cijfercode kan bijvoorbeeld handig zijn en tegelijk moet het een mooi design zijn. Bij kluis-kopen.nl zijn er brandkluizen in diverse strakke uitvoeringen, zodat hij niet misstaat in jouw interieur. De brandwerende kluizen kunnen maar liefst 1030 graden Celsius aan voor gedurende één uur en voldoet aan de strenge gestelde eisen van een brandkluis.

Bestel eenvoudig jouw nieuwe brandkluis

Heb je inmiddels de perfecte brandkluis gekozen? Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en de nieuwe brandkluis wordt nog dezelfde dag verzonden! Binnen Nederland en België worden er geen verzendkosten gerekend. Afhalen kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Bij vragen staan de experts van kluis-kopen.nl tijdens kantoortijden voor je klaar met passend advies. Zo kun jij morgen je spullen nog veilig opbergen.