Hiervoor koopt u een ledstrip profiel

Leuk hoor, een ledstrip. Maar hoe bevestigt u deze op de mooiste manier aan uw dak, wand of richel? Een Ledstrip profiel biedt uitkomst. Op deze manier is de ledstrip niet direct zichtbaar. Hierdoor wordt er een lichteffect gecreëerd dat zeer professioneel en sfeervol overkomt. Alle profielen zijn geschikt voor LED Strips met een breedte tot maximaal 12mm. Al onze profielen zijn 1 meter lang en kunnen strak tegen elkaar aan geplaatst worden waardoor langeren onafgebroken lengtes eenvoudig te realiseren zijn. De LED profielen zijn te gebruiken voor veel doeleinden. Neem bijvoorbeeld koofverlichting, trapverlichting, winkel- en showroomverlichting. Ook keukenverlichting is prachtig te creëren door middel van ledstrip profielen.

Weet u al welk ledstrip profiel u in huis haalt?

Vanzelfsprekend zijn er diverse soorten ledstrip profielen. Net als bij de ledverlichting zelf, is het assortiment strips groot. Wij kunnen een aluminium profiel aanbevelen. Dit materiaal is stevig en duurzaam. Daarbij kunt u het jarenlang gebruiken zonder dat u het moet vervangen. Elk profiel wordt standaard met twee eindkapjes en twee bevestigingsplugjes geleverd. Daarnaast dient u tijdens het bestellen te kiezen voor een type afdekkap (ook wel diffuser of cover genoemd). Deze kap schuift u over het profiel om het licht op een bepaalde manier te laten schijnen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw nieuwe ledverlichting.

Vraag het de specialisten

Lang hoeft u niet op uw nieuwe ledstrip profiel te wachten. Wanneer u namelijk vandaag voor 16 uur bestelt, heeft u het morgen al in huis. Heeft u vragen over een ledstrip of aluminium profiel? Of heeft u vragen over uw eerder aangeschafte ledstrip profiel of ledverlichting? De specialisten van LedstripXL zijn tijdens kantoortijden telefonisch en per mail bereikbaar. Zij kunnen u alles vertellen over het gebruik en den mogelijkheden van uw ledverlichting.