Meer fijne tuindagen gewenst? Ga snel voor een tuinoverkapping

Verasol tuinoverkapping

Is het jouw wens om eigenlijk veel vaker in je tuin te vertoeven dan nu het geval is? Zeker in landen als Nederland ben je niet de enige. Het mag duidelijk zijn dat je hier met het flink wisselvallige en vaak ook behoorlijk frisse Nederlandse weerbeeld lang niet altijd aan toe komt. Een Verasol tuinoverkapping zou wat dat betreft al heel wat soelaas bieden. Een overkapping zorgt namelijk dat je droog blijft bij een regenbui, dat de wind wat gedempt wordt en dat warmte wat meer blijft hangen. Het mooie van een tuinoverkapping is verder dat je dit in principe snel waarheid kunt laten worden. Overkappingen hoeven namelijk helemaal niet zo duur te zijn in aanschaf. 

Verasol tuinoverkapping

Welke accessoires maken je overkapping nóg beter?

Een tuinoverkapping op zich is al prachtig, maar het kan natuurlijk altijd nog mooier. Met de volgende toevoegingen zou je je tuincomfort nóg verder verbeteren:

  • Mocht je overkapping een glazen dak hebben, dan is zonwering voor in de zomer handig.
  • Als je ook ’s avonds onder je overkapping zit, dan is het aanbrengen van verlichting aanbevelenswaardig. 
  • Om je overkapping steviger en qua uiterlijk fraaier te maken kun je de funderingspalen met schoren uitrusten.
  • Glazen (schuif)wanden aan de zijkanten en voorkant. Hiermee creëer je een echte tuinkamer waar je werkelijk altijd van kunt gebruikmaken.
  • Als je deze wanden neemt, dan zijn afwateringsgoten aan de buitenkanten aan te raden. Zo voorkom je dat water in je tuinkamer loopt.
Verasol tuinoverkapping