Realiseer uw droom van een eigen zwembad

Ziet u het al voor zich? Iedere ochtend starten met een duik in uw eigen zwembad? Waarom laat u dan geen Zwembad bouwen? Het heeft minder voeten in aarde dan meestal gedacht wordt. Zolang u maar in zee gaat met de juiste specialisten.

Stapsgewijs naar uw eigen zwembad

Natuurlijk ligt uw zwembad niet direct morgen in de tuin. Er vindt namelijk eerst een inventarisatie plaats. Hier bekijkt een specialist wat bij u precies mogelijk is. Waarschijnlijk heeft u zelf de verschillende opties al doorgelopen en ziet u uw droomzwembad al helemaal voor zich. Het is goed om in een vroeg stadium te weten wat wel, en vooral wat niet mogelijk is. De specialist bekijkt de afmetingen en inventariseert welke modellen zwembaden hierin zouden passen. Al uw extra wensen als attracties kunt u aan hem of haar voorleggen. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een vrijblijvende offerte. Hierin wordt de prijs van het graafwerk als indicatie weergegeven, omdat dit sterkt afhankelijk kan zijn van de locatie. Na passend advies en de bijbehorende offerte is het aan u. Ziet u het helemaal voor zich en gaat u akkoord met de offerte? Dan starten de graaf- en bouwwerkzaamheden. In de regel duurt de periode van het akkoord tot de eerste duik zo’n zes weken. Handig om te weten wanneer u voor de zomer klaar wilt zijn!

Neem vrijblijvend contact op

Wij begrijpen dat u niet zomaar in het diepe duikt. Een zwembad bouwen is iets waar u het liefst maar één keer in investeert. Het moet dan wel direct goed zijn. Om zeker te zijn van uw plannen, kunt u daarom te allen tijde contact opnemen met adviseurs. Bijvoorbeeld van Amarque. Deze specialist levert al jaren zwembaden in alle soorten en maten. Van luxe binnen- en buitenbaden tot poolhouses, sauna’s en whirlpools. U kunt uitgaan van kwalitatieve en exclusieve ontwerpen. Contact opnemen kan via mail of telefonisch.