Stel je eigen bank samen

Ben je op zoek naar een nieuwe bank maar kun je nét niet vinden waar je naar op zoek bent? Dan kun je bij Meubilex in Oisterwijk terecht om je eigen hoekbank of bankstel samen te stellen. Zo kun je precies je bank op maat laten maken. Er staan gespecialiseerde interieur stylisten voor je klaar om je te helpen met de vele keuzes die je moet maken bij het samenstellen van een bank.

De eerste keuze die je moet maken bij de zoektocht naar een nieuwe bank is het soort bank. Ga je bijvoorbeeld voor een hoekbank, een U-bank of een bankstel

Bepaal het zitcomfort

Er zijn veel verschillende soorten banken waar je uit kunt kiezen. Meet daarom goed je woon- of leefkamer op zodat je weet ‘hoeveel’ bank je kwijt kunt voordat je een bank komt uitzoeken. Heb je bijvoorbeeld plek voor een grote leefhoek of heb je genoeg aan één 3-zitsbank? Wanneer je hebt bepaald wat voor bank het wordt, is het zitcomfort het tweede waar je naar moet kijken. Wil je een harde of juist een zachte zit? Zorg dat je een duidelijk beeld hebt, hoe jij graag op je bank zit óf juist ligt.

Materiaal en kleur

De soort bank en het zitcomfort is bepaald: nu nog het uiterlijk van de bank. Eerst kies je het materiaal. Wil je bijvoorbeeld een leren of stoffen bank? Of ga je juist voor de extreem hippe velvet stof? Het uiterlijk van je bank is bepalend voor de rest van je interieur. Het is namelijk een groot meubel in je woonkamer dus dit is de basis voor je gehele interieur.Een leren of stoffen bank is al een wereld van verschil qua uitstraling.Daarnaast is de kleur ook erg bepalend. Houd je het rustig en kies je voor een basiskleur of ga je juist voor een fellere, opvallende kleur? Logisch dat dit lastige keuzes zijn en vooral als je het van een klein stofstaaltje moet beslissen. Daarom staan bij Whoon Oisterwijk in Oisterwijk stylisten voor je klaar zodat je samen met de stylisten je favoriete bank kan samenstellen.

Kies zelf de opstelling, afmeting, materiaal en kleur en creëer je eigen droombank!