Aangepaste eiken panelen op maat

Deze eiken panelen op maat zijn met zorg vervaardigd om te passen bij kleur, figuur en nerf. Ze worden niet op lengte gesneden en zijn gedimensioneerd om in uw ruimte te passen. Grote bestellingen, die een opzegtermijn van meerdere dagen vereisen, kunnen binnen drie dagen worden verwerkt. Een grijs kleurenschema biedt een rustgevende achtergrond voor de natuur en de warme toon van het hout is bevorderlijk voor rust. De op maat gemaakte panelen zijn ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en diktes. Of je nu een look van vloer tot plafond in je woonkamer wilt, of een vleugje klassieke Europese stijl wilt toevoegen aan je foyer, wit eiken wandpanelen zijn een gemakkelijke keuze. Ze kunnen elk ontwerpschema aanvullen, van het meest traditionele tot het meest eigentijdse. De rijke kleur van het hout maakt ze geschikt voor elke ruimte in je huis. Deze panelen zijn ook eenvoudig te installeren en een geweldige manier om de inrichting van elke kamer aan te vullen.

De lengte van uw panelen

De lengte van uw eiken panelen op maat is een factor bij het kiezen van een afwerking op maat. Kortere stukken kunnen over de grond worden verzonden, terwijl langere stukken moeten worden vervoerd. De beste verzendtarieven worden vaak aangeboden door pakketvervoerders, wat een goede optie kan zijn voor kleine bestellingen. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om een ​​kamer te transformeren, kunt u kiezen voor op maat gemaakte panelen. Ze voegen een stijlvol tintje toe aan je huis zonder de bank te verslaan.

Wandbekleding

Wandbekleding is een van de meest populaire manieren om een ​​kamer te decoreren. Of je nu je woonkamer opknapt, meer textuur toevoegt aan een gang of een rustieke, industriële look toevoegt, lambrisering is een geweldige keuze. Maar pas op dat u geen genoegen neemt met een goedkoop product van lage kwaliteit. Een goed afgewerkt paneel geeft uw ruimte een uitgesproken karakter. Bovendien voegt het ook een vleugje kleur en textuur toe aan de muren.