Bulthaup keuken gekocht en super tevreden!

Bulthaup keuken

Onze keuze is uiteindelijk op een Bulthaup keuken gevallen en daar ben ik nog steeds erg blij mee! Dit bedrijf heeft ons gedurende het hele ontwerp proces erg goed geholpen. Een ruimte in een koophuis zou altijd een investering moeten zijn. Daarom geef je je geld alleen uit aan de beste kwaliteit. Althans, dat is mijn mening natuurlijk! Wij hebben lang gezocht naar de beste ontwerper. In Den Haag werden wij direct geholpen en kregen wij een kosteloos consult. We konden in de showroom een aantal ontwerpen bekijken. Daarnaast moesten wij onze wensen doorgeven. Op die manier werd de ideale keuken samengesteld. Dat is ideaal want zo past het altijd in jouw woning. Een uniek ontwerp is een feit bij deze ontwerper!

Bulthaup keuken

Een Bulthaup keuken is het waard

Nu onze woning helemaal af is, weet ik het zeker: een Bulthaup keuken is het altijd waard. Het ontwerp is nog mooier dan ik had durven hopen. Daarnaast is de afwerking erg mooi gedaan. Ook is onze kook- en eetruimte van alle gemakken voorzien. Het hele gezin kan hier comfortabel zitten. Zelf heb ik alles om handen om fijn te koken. De sfeer in deze ruimte is voor mij erg belangrijk. Bovenstaande ontwerper heeft hier perfect op ingespeeld. Daar ben ik hen erg dankbaar voor!

Bulthaup keuken

Extra service

Wist je al dat je bij jouw keukenontwerp nog meer service kunt krijgen? Zo kunnen zij namelijk advies geven over accessoires die het beste passen bij het design. En zij hebben ons voorzien van de best passende meubelen. De eetkamerstoelen die wij nu hebben passen perfect! Wanneer een ruimte een mooi geheel is, zul je je nergens meer aan storen. Op die manier heb je het langste plezier van alle aspecten van jouw woning! Ben jij ook toe aan verandering? Vraag hier dan zeker een consult aan of breng een bezoek aan de showroom!