De mooiste palmen die altijd mooi blijven

kunstpalmen

Wanneer je een tropische sfeer wilt creëren is de palmboom zeker welkom, nadeel  is alleen dat we in Nederland niet het goede klimaat hebben om een palmboom mooi te houden. De kunstpalmen van Maxifleur worden veel gebruikt in zwembaden en andere openbare ruimten waar een bepaalde sfeer is gewenst, denk hierbij aan een hoge hal van een kantoorgebouw. Mooi en zeker leuk als je binnenkomt dat je direct een warm gevoel hebt. De palmen zijn in verschillende soorten en formaten beschikbaar.

Top kwaliteit

Prachtige palmen voor thuis

Natuurlijk kun je met kunstpalmen ook thuis een mooie en aparte sfeer maken, binnen of buiten in de tuin. Vaak worden de bladeren van een palmboom bruin en gaan ze hangen, de sfeer die de boom zou moeten geven is dan al snel weg. Kunstpalmen geven je wel deze sfeer, de palmbomen zijn gemaakt van perfecte kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Waar andere exemplaren vaak niet realistisch zijn heb je het met deze palmen echt het gevoel alsof ze echt zijn.

Realistisch

Onderhoudsarme palmen

Natuurlijk vergt een palmboom altijd onderhoud, dode bladeren moeten worden verwijderd en regelmatig moeten ze bewaterd worden. Door gebruik te maken van kunstpalmen heb je geen onderhoud meer, geen water geven en geen bladeren verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is de stof van de bladeren verwijderen, ook wanneer je de boom buiten hebt staan kan deze goed tegen weersinvloeden. Of je de palmboom nu in een droge of vochtige ruimte zet dat maakt geen verschil, in beiden ruimten blijft de boom voor jaren mooi.