Duurzaam wonen

Je wilt duurzaam wonen? Dan kijk je verder dan de woning alleen. Dan wil je ook in een duurzame omgeving wonen uiteraard. Voor je een huis koopt, wil je zoveel mogelijk informatie tot je nemen. Meer in elk geval dan alleen de afmetingen van de woon- en slaapkamer.

Niet het antwoord op alle vragen

Je weet het misschien al uit ervaring, maar een woningbezichtiging biedt je niet het antwoord op alle vragen en zeker niet over de omgeving van het huis. Daarom is kadastralekaart.com echt een uitkomst, ook als je straks ergens in een duurzaam huis op duurzame wijze wilt wonen. Met behulp van de actuele producten over kadastrale percelen leer jij de omgeving van de woning op de best mogelijke manier kennen. Dan weet je precies waar de grens loopt en hoe het er bij de aanstaande buren wat betreft het perceel precies uitziet.

Kadastrale kaart en omgevingskaart

De producten die geboden worden zijn legio. Wat dacht je van een vergunning rapport? Dan krijg je alle officiële bekendmakingen van de afgelopen zes weken binnen een straal van 250 meter van het perceel met daarop jouw mogelijke nieuwe woning. Wat te denken van een kadastrale kaart rapport; dan krijg je een kadastrale kaart voor het perceel en omliggende percelen plus nog eens een omgevingskaart.

Ligging perceel prachtig van bovenaf in beeld gebracht

Ook interessant is een kadastrale kaart met luchtfoto rapport. Op geen enkele andere manier kan de ligging van een perceel zo goed in beeld gebracht worden. Tenslotte kun je ook eigendomsinformatie opvragen. Zo kun je inzicht krijgen in de meest recente hypotheekakte en de namen van de houders van die hypotheek. Een huis kopen doe je niet zomaar. Dan wil je goed beslagen ten ijs komen en wil je weten wat je koopt. Met kadastralekaart.com kan dat. Als nooit tevoren.