Houtlook tegels badkamer: de voordelen van deze tegels

Houtlook tegels badkamer zijn niet meer weg te denken uit de nieuwe trends van het interieur. Ondanks dat ze vaak gebruikt worden in een keuken, een hal of een werkkamer, bieden houtlook tegels in de badkamer pas echt een uitkomst. In een badkamer wil je namelijk een warme sfeer creëren. Op een koude winterochtend wil je vol energie jouw dag beginnen en dankzij deze houtlook tegels is dit mogelijk.

Een warme sfeer met houtlook tegels in de badkamer

Een badkamer is een van de weinige ruimtes in jouw huis waar je echt een momentje voor jezelf hebt. Vooral ouders met kinderen zullen dit herkennen. De badkamer is namelijk de plek waar je jouw dag start, voordat de chaos van de ochtend begint en het is de plek waar je na een lange dag vol werk en taken jezelf klaarmaakt voor bed. In de douche heb je een paar minuten voor jezelf waar je alles even kan vergeten. Het is dus enorm belangrijk dat je deze ruimte omtovert in een plek waar jij deze rust voelt. Houtlook tegels in de badkamer leggen is een perfecte stap om deze warmte toe te voegen aan deze ruimte. Het hout in deze tegels is werkelijk niet te onderscheiden van echt hout. 

De rustieke look in het interieur

Wanneer we kijken naar interieur trends, is het te zien hoe in de laatste jaren we steeds meer toe trekken naar de rustieke, landelijke look. Het dagelijks leven, vooral in de stad, is gevuld met stress, drukte en tijdsdruk. In een huis zijn we daardoor op zoek naar compleet het tegenovergestelde. De landelijk look brengt een stukje van de natuur naar jouw huis. In deze stijl passen de houtlook tegels perfect in. Deze geven namelijk een rustiek gevoel aan de ruimte. Vooral wanneer ze worden gebruikt op plekken waar normaliter gebruik wordt gemaakt van koude tegels, zoals de badkamer, de keuken of een hal. Door houtlook tegels in de badkamer te verwerken geniet je van het gemak van tegels en de warmte van het hout.

De voordelen van houtlook tegels in de badkamer

Ondanks dat we altijd op zoek zijn naar materialen die ons hart warm maakt in het interieur, mogen we niet vergeten dat we ook op zoek moeten naar praktische materialen. Zodra je jouw geld uitgeeft aan een nieuwe vloer, wil je voorkomen dat je jouw vrije dagen kwijt bent aan het boenen, poetsen en vegen van de vloer. Kies daarom voor houtlook tegels voor in de badkamer. Deze tegels vergen namelijk minimaal onderhoud, terwijl ze een warm effect geven aan de ruimte. In een ruimte waar veel vocht hangt en je vaak met natte voeten rondloopt, kan je geen echt hout gebruiken. Dit trekt namelijk krom. Dankzij houtlook tegels breng je alsnog dit materiaal naar jouw badkamer.

De beste leverancier voor houtlook tegels

Ben jij nieuwsgierig naar hoe houtlook tegels voor jouw badkamer er in het echt uitzien? Dan is het tijd om een bezoek te brengen aan Tegels en Laminaat. Bij deze winkel hebben ze een ruim aanbod aan houtlook tegels voor in de badkamer in verschillende maten en verschillende kleuren. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een donkere houten vloer of een visgraat vloer, ze hebben het allemaal.