Een nieuw windscherm gekocht

Als je net een nieuw huis koopt dan weet je het wel, dan is het meestal nog niet helemaal naar wens, dan moeten er nog dingen gebeuren enzovoorts. Dat had ik dus ook, mijn dakterras was wel mooi, maar als ik daar ging zitten, leek het net alsof ik uit het raam hing van een rijdende auto. Ik had een windscherm nodig, zo’n windscherm houdt tenminste de wind tegen en dan kan ik lekker van de zon genieten.

a

Aankoop

Ik ben de moeilijkste niet dus heb ik gelijk op de beste site mijn aankoop laten bevestigen, dit was op de site van Xterior. Hier zag ik geweldige windschermen voorbij komen met daarbij de accessoires. Het was een geweldige site, gelijk heb ik contact opgenomen en gevraagd of ze bij me langs wilde komen om mij advies te geven. Gelijk een dag erna stond er iemand op het terras om te kijken wat mogelijk was, ik kreeg een paar opties die zij dachten dat het het beste was. Ik heb daar uiteindelijk mijn keuze uit kunnen maken. Na het zien van de offerte liet ik de schermen gelijk plaatsen, de prijs was niet normaal laag en ik was gelijk enthousiast!

aa

Vervolg

Nu, een tijdje na de koop, staan de windschermen er en ben ik blij met de aankoop die ik heb gedaan. Ik relax nu rustig in mijn tuin, ik doe lekker mijn ding en ik heb tenminste geen last meer van de wind, nog een pluspunt is dat ik een afscherming voor de zon erop kan plakken, zo kan ik ook makkelijk even in de schaduw zitten. Ik ben nu bijna altijd in mijn vrije tijd te vinden op mijn dakterras!