Stijlvol je overkapping afsluiten

glazen schuifdeuren

Heb je een overkapping en wil je er een echte tuinkamer van maken, je kunt dan gebruik maken van glazen schuifdeuren. Door de deuren te gebruiken aan zowel de voorkant als de zijkant, is het mogelijk dat je zomer winter comfortabel in de tuin kunt zitten. Is het lekker weer schuif je de deuren eenvoudig open, bij slecht weer laat je ze dicht waardoor je bestand bent tegen alle weersomstandigheden. Lekker knus achter het glas toch genieten van je tuin.

Voor iedere overkapping op maat

Wat voor overkapping je ook hebt, met glazen schuifdeuren heb je altijd een mooie chique uitstraling. Je hoeft niet perse een Verasol model te hebben, onder andere merken en modellen passen de schuifdeuren ook, de deuren worden namelijk als maatwerk geleverd. Hierdoor ben je er zeker van dat je de perfecte combinatie hebt onder je overkapping, een ruim zicht naar de tuin toe en toch lekker beschut kunnen zitten als dat nodig is. Naar wens zet je een of beide deuren open, zo creëer je een open zicht de tuin in zonder belemmeringen.

glazen schuifdeuren

Meerdere soorten

Een glazen wand kun je maken door twee soorten glazen schuifdeuren, de glazen panelen met meenemers of de deuren met een aluminium kader. De schuifdeuren zijn stabieler en beter bestand tegen wind en regen dan de glazen schuifpanelen, bij panelen heb je geen kader waar je tegenaan kijkt maar altijd een volledig zicht zonder stijlen of dorpels. Het feit is wel dat echte deuren een luxere uitstraling geven dan de panelen.