WOONKAMER IDEEËN VOOR JOU!

Een fijne woonkamer is belangrijk. Dit maakt jouw huis een thuis. Aan het inrichten hiervan besteden we over het algemeen de meeste tijd. Een zoektocht naar de leukste woonkamer ideeën is dan ook een goed begin. Op Wonderewoonwereld.nl delen we dagelijks de de mooiste inspiratie en woontrends, waardoor het sfeervol inrichten van jouw woonkamer een fluitje van een cent wordt.

WOONKAMER INRICHTEN

Jouw woonkamer inrichten klinkt makkelijk, maar waar begin je nou? Onze bloggers en interieurontwerper geven jouw praktische woon tips, zodat je al jouw interieur ideeën kunt gaan realiseren. Belangrijke aspecten, zoals het maken een kleurenplan en een verlichtingsplan voor jouw woonkamer en natuurlijk het goed plaatsen van jouw meubels in jouw interieur, komen hier aan bod. Een interieurcursus wordt dus eigenlijk overbodig.

INSPIRATIE voor je WOONKAMER

Via onze website en social media kanalen willen we je dagelijks voorzien van de nodig woonkamerinspiratie. Zo kan je fijne ideeën opdoen voor zowel de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer als de badkamer. Eigenlijk vind je bij ons alle inspiratie die je zoekt. Op ons Pinterest account delen we honderden voorbeelden voor jouw woonkamer, en op de website vindt je alle inspiratie voor jouw verlichting, vloeren, muurdecoratie en nog veel meer.

Woonkamer WOONTRENDS

Jouw woonkamer is perfect voor het doorvoeren van de laatste trends. Urban Jungle, de rotan stoel en de velours bank zijn hot! Qua trendkleuren moet je denken aan donker blauw, army green en zacht roze. Wij geven je tips over hoe je kunt meegaan met deze woontrends, maar ook nog een paar euro overhoudt in je portemonnee.

welke WOONSTIJLEN

Er zijn veel verschillende woonstijlen te vinden, maar welke past bij jou? Houdt je van een Scandinavische, landelijke, moderne of industriële woonstijl? Gelukkig hoef je niet voor een woonstijl te kiezen. Je kunt een industrieel interieur namelijk goed combineren met een landelijk interieur. Je woonkamer stylen kan daardoor makkelijker zijn dan je had bedacht. En jouw combinatie maakt jouw interieur uniek!  Je creëert je eigen woonstijl.

WOONACCESSOIRES en decoratie IN JE woonkamer

De basis van jouw interieur bestaat uit een bankstel, salontafel en tv-meubel. Maar jouw woonkamer komt pas tot leven wanneer er woonaccessoires aan toegevoegd worden. Woondecoratie voegt sfeer toe aan je woonkamer. In onze wondere woonwinkel vind je unieke woonaccessoires en meubels van Nederlandse ondernemers met passie en vakmanschap. Waarbij we je meenemen in het verhaal achter het product. Een volledige interieurcollectie met stalen kasten, houten tafels, wanddecoratie, spiegels, en andere prachtige producten voor je woonkamer.

Klein huis, mini woonkamer?

Geen probleem! Een kleine woonkamer is vaak eenvoudig knus in te richten. Een grote woonkamer kan snel kaal worden, maar er is vaak wel genoeg ruimte, De hoeveelheid ruimte is vaak de grootste uitdaging in een kleine woonkamer. Gelukkig delen wij voldoende tips om je woonkamer groter te laten lijken. Zo kan je groots wonen in een klein huis!

Laat je inspireren

Op wonderewoonwereld vind je dagelijks nieuwe woonideeën. Het is het wooninspiratie platform voor de echte interieur liefhebbers. Wij houden je op de hoogte van de nieuwste woontrends en geven je praktische tips voor de inrichting van jouw droomwoning. Daarnaast vind je in onze wonderewoonwinkel unieke producten van creatieve makers, waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Het is de plek waar je verhalen in huis haalt in plaats van zomaar een product.